2014 m. spalio 1 d., trečiadienis

Po Samsung mokymų

Kauno ,,Santaros'' gimnazijos mokytojų  komanda  nuo šių mokslo metų dalyvauja Samsung ,,Mokykla ateičiai'' mokymuose.
Rugsėjo 29 d. kartu su gimnazijos mokytojomis R. Baltrušaitiene, L. Kablyte, D. Jarmalavičiene vykome Į Vilniaus Jezuitų gimnaziją, kur vyko seminaras ,,Tinklaraščiai''. Dibome drauge su septyniomis respublikos mokyklomis.
Kodėl reikalingi tokie mokymai"?
Buria bendruomenę, atsiranda didesnis tapatumo jausmas su mokykla (kaip smagu pristatyti komandai namų darbus, džiaugtis savo sėkme, palaikyti vieni kitus ir kt).
Įgauni naujų žinių bei gali pasidalyti savo mokyklos sėkmėmis su kitais.
Kūrybiškai praleidi laiką (surandi įdomių pašnekovų).

JUK ŠIUOLAIKIS MOKYTOJAS ĮTRAUKIA, SUDOMINA, ĮKVEPIA....

Beje, šie mokymai paskatino mane sukurti šį tinklaraštį. Jis nėra tobulas, tik pradžia, bet šiandien pajutau, kad dar paaugau, gerąja prasme, patobulinau IKT kompetencijas ir sukūriau kažką naujo, kur galėsiu išsakyti, kas mane jaudina.  Labai džiaugiuosi šiuo produktu, todėl Samsung mokymai, arba kitaip mūsų Samsung grupė ,,Kylam'', ir veža.... Ką išmoksiu, pasidalysiu su kitais... Taigi laukite kitų naujienų, nes artimiausi mokymai vyks spalio 27 dieną.
Nuotraukose matote mūsų darbo grupės vaisius.


Išklausę vaizdo įrašą su Andriumi Užkalniu (rašo asmeninį tinkaraštį ,,Laukinės žąsys, ir ne tik), sužinosite apie tinkaraščio kūrimo ypatumus ir šiaip įdomių faktų. Beje, už nuotraukas ir vaizdo įrašą dėkoju Ritai.

2 komentarai:

  1. Tikrai labai smagu, kad patekome į šį projektą, juk norinčių buvo virš dviejų šimtų, o atrinktos ti 27 mokyklų komandos. Žaviuosi, kompetetingais, nuoširdžiais ir užkrečiančiais mokytojais, žingeidžiais kitų mokyklų kolegomis bei geranoriškomis ir puikiai bendradarbiaujančiomis savo komandos draugėmis. Samsung "Mokykla ateičiai" veža.
    Ačiū Deimantei už ši tinklaraštį. Šaunuolė. Nekantriai lauksiu kitų pamąstymų :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kai skaičiau apie Froidą („Proto aistros“), tai labiausiai glumino tai, kad po kiekvieno paciento priėmimo Froidas kelias valandas rašė komentarus. Brrr. Jei žinočiau, kad reikia vis kas kelias dienas tinklaraštį pildyt, tai tikrai būtų brrr. Juk, anot Ažukalnio, liūdnai atrodo numirę tinklaraščiai.

    Manau, kad ir taip mano gyvenimas grafomanėja, kol prirašau komentarų į lituanistų, į mokinių vedamus tinklaraščius, kol padiskutojam su mokinių tėvais e-dienyne, kol aptariu mokinių darbus EDMODO debesy, kol parašau kokį komentariuką el. žurnale...

    Man patinka šito tinklaraščio pavadinimas (galėtų būti ir šūkis, devizas), tobulėja dizainas. Deja, čia yra asmeninis tinklaraštis, o taip norėtųsi, kad būtų gimnazijos, kad rašytų į jį, kaip komentavo samsungietis Vytautas, ir mokytojai, ir mokiniai, ir tėvai. Esu su auklėtiniai rašius tokį dienoraštį (bet tada apie kompiuterius net gražiausiuose sapnuose nesapnavom).

    AtsakytiPanaikinti