2014 m. spalio 1 d., trečiadienis

Rytoj ,,Santaros'' gimnazijoje stebėsime e-pamoką ,,Inovuok kaip Google''


Šių metų spalio 2 dieną 11:00 h kviečiame prisijungti prie pirmosios šių mokslo metų e-pamokos, kurią rengiame kartu su VšĮ „Investuok Lietuvoje” ir visiems puikiai pažįstamais Google.

Pranešėjai:

Indrė ir Mantas, Lietuvos Google komandos nariai, Google centrinėje Europos būstinėje Dubline dirbantys daugiau nei metus. Indrė ir Mantas konsultuoja Lietuvos ir Baltijos šalių reklamuotojus jų skaitmeninės strategijos klausimais ir padeda jų verslams augti.

Apie pamoką:

Susitikimo metu apžvelgsime globalias tendencijas, visuotinį judėjimą link skaitmeniškumo bei inovacijas, vykdomas Google. Trumpai užsiminsime apie būdus Lietuvos moksleiviams įsitraukti ar pradėti domėtis naujovėmis jau dabar.

Gimnazijos mokytojai kartu su mokiniais drauge stebės vaizdo pamoką. Džiugu, kad yra ieškančių, kurie domisi naujovėmis, patys ieško ir kuria. Juk svarbu įkvėpti, paskatinti, padėti. Džiaugiuosi tokiais mokytojais ir, ačiū Dievui, kad jų yra.
Taip norisi, kad mokykla taptų kitokia, netradicine, kad būtų daug pasiūlos, taip norisi, kad ji būtų kitokia nei aš lankiau. Neteigiu, kad mokytojai nuolat turi naudoti pamokose technologijas, svarbu, kad jos leistų matyti mokinio pažangą, leistų mokiniui atsiskleisti, išreikšti save. Kartais taip nedaug reikia: šiek tiek laiko, o svarbiausia noro. Ne viskas skaičiuojama valandomis ir pinigais. Kartais skaičiuodami užmirštame mūsų, kaip mokytojų, misiją: MOKYTI.

1 komentaras:

  1. Gaila, kad tuo metu neturėsiu pamokos, tad teks žiūrėti vienai, o būtų įdomu stebint e - pamoką kartu su mokiniais iškart diskutuoti

    AtsakytiPanaikinti